think.

Early supplier involvement
Het kennisniveau van onze medewerkers is hoog. We gebruiken deze kennis om klanten te ondersteunen in de proto fase. Dit geldt voor alle verspanende competenties die we in huis hebben. Waarbij onze klanten weten dat we nagenoeg iedere verspanende bewerking kunnen uitvoeren. Wij maken het niet maakbare … maakbaar.

Proces engineering
Vanuit een gecombineerd belang brengen we de behoefte van de klant in kaart om uiteindelijk te komen tot het meest optimale productieproces. Beschikbare files en klantspecificaties zijn daarbij leidend en de uitwerking door onze engineers is altijd van het allerhoogste niveau.

Value engineering
Wat ons betreft kan het altijd beter. Ook bekijken we graag hoe een product op de meest kostenefficiënte wijze geproduceerd kan worden. Dit doen we in nauw overleg met klant, waarbij 24/7 productie altijd het uitgangspunt vormt. Samenwerking is voor ons in dit alles de sleutel tot succes. Let GFM think, want geen uitdaging is ons te groot.

make.

Draaien
Bij GFM draaien we een grote diversiteit aan materialen. Het kan hierbij gaan om aluminium, messing, staal, RVS, titanium en gereedschapsstaal. Daarnaast kunnen wij met ons extreem geavanceerde machinepark -dat 24/7 -volledig zelfstandig en dus onbemand- kan draaien- ook verschillende soorten kunststof en andere materialen bewerken.

Frezen
Wij frezen metaal en verschillende soorten kunststof. Het ‘verspanen’ van deze materialen kunnen wij 3, 4 en 5-assig.

Kwaliteit
We investeren enorm veel in kwaliteitscontrole. Gezien de toenemende mate van complexiteit vanuit de klantvraag is controle nóg belangrijker geworden. Dit betekent dat we ook continu investeren in het kennisniveau van onze mensen en tools en processen om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. We doen dit met offline software en geavanceerde meetmachines (CMM).

organize.

Samenwerken
We werken -samen met klanten- op het allerhoogste niveau. De nadruk ligt daarbij op samen. Want door samenwerking en het luisteren naar elkaar creëren we rust in de productie. Die rust zorgt vervolgens voor een optimaal resultaat en tevredenheid bij iedereen.

Ontwikkeling
Als organisatie en op persoonlijk niveau willen we onszelf continu blijven ontwikkelen. Zo blijven we state of the art op het gebied van proces en techniek én op menselijk vlak. Het gaat bij ons altijd om de combinatie.

Logistiek
Binnen onze -eigen- supply chain zoeken we met iedereen de samenwerking. Uiteindelijk gaat het om de perfecte ondersteuning richting de klant. Daarom maken we gebruik van specifieke expertise om logistieke processen in te richten op een manier die garant staat voor effectiviteit en efficiëntie.projects with a focus on think, make or organize.


management.

Henk Tils
Managing Director
Tim Helsper
Manager Finance & HR
Kevin Brugman
Manager Production

contacts.

Arjan Borrenbergs
Sales Engineer
Mark Thijssen
Sales Engineer
Birthe Schouten
Accountmanager
Dorien van Straten
HR

information
KVK 17061012
BTW NL807453006B01
ABN NL02ABNA0104487275
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top