think.

ITEQ is met toewijding en creativiteit een betrouwbare partner in de ontwikkeling en productie van plaatwerkproducten. In de ontwerpfase is circulariteit hierin steeds belangrijker. Door duurzaam te investeren in de meest innovatieve productietechnologieën worden processen geborgd, verspillingen voorkomen en een inspirerende werkomgeving gecreëerd.

make.

Binnen ITEQ staat Smart Industry hoog in het vaandel. Dat betekent dat wij op maat produceren, van hoge kwaliteit en naar uiterste precisie. Daarbij streven we naar Zero Defect als het om kwaliteit gaat. Dit redden we niet alleen met hard werken, maar vooral door het slim te maken. Gelukkig zit dat in onze genen!

organize.

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten, volgens het principe van Contract Manufacturing. Dit betekent dat we langlopende commitments, orders of raamcontracten aangaan met onze klanten en de producten op afroep uitleveren in keine batches. Onze klant krijgt periodiek (kleine) series in hoge mate van repeterendheid. Daar waar klanten zich aan ons committeren leveren wij een optimale performance.


think becomes a win for

Door EVBox wordt ITEQ al vroeg in de ontwikkeling van een nieuw product betrokken. In het kader van state of the art design, de optimale maakbaarheid en continuiteit in reproduceerbaarheid heeft ITEQ het volledige ontwikkel- en productieproces van het IQON product geinitieerd. Een optimaal ontwerp betekend een optimaal productieproces en een optimale leverperformance, oftewel een win-win.


projects with a focus on think, make or organize.


proud sponsor of.

ITEQ x Sparta Nijkerk

Met een hecht team, vooruitstrevende software en een hoogwaardig machinepark beoefend ITEQ topsport in techniek. Het in Nijkerk gevestigde Sparta Nijkerk voetbalt op het een na hoogste amateurniveau van Nederland en heeft de ambitie het hoogste amateurniveau te bereiken. Daarin kruizen de ambities van ITEQ en Sparta Nijkerk elkaar, het hoogste niveau willen bereiken elke dag weer.

Als bedrijf geloven we in teruggeven aan onze gemeenschap en het ondersteunen van de ontwikkeling van lokaal talent. Door onze sponsoring hopen we fysieke activiteit en een gezonde levensstijl aan te moedigen en tegelijkertijd onze relatie met onze gemeenschap te versterken.
We kunnen niet wachten om de ongelooflijke ambities van deze vereniging te zien en we zijn vereerd om deel uit te maken van hun reis


management.

Martijn Engwerda
Operations Director
Menno Bos
Commercial Director
Marc Nanninga
Financial Director

information
KVK 31031095
BTW NL 0074 794 75 B01
ABN NL59ABNA0107706067
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top