vacatures.

Plaatbewerker | walsen en puntlassen
Mechatronica montagemedewerker
ITEQ Academy | High-tech plaatbewerking
Servicemedewerker ASML-Containers
Manufacturing Engineer / Werkvoorbereider
Plaatbewerker | starter lasser
Lasser / Constructiebankwerker
CNC Zetter / Kantbank Operator
Teamleider Avondproductie
(Leerling) Profielslijper
Technisch Afstudeerstagiair(e)
Medewerker Leerwerktraject
Werkvoorbereider / Inkoper
BBL Leerling Draaier (opleiding voorzien via een technisch bedrijfsopleider)
open sollicitatie

werken bij WILVO

WILVO heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk zijn wij uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar wij kijken ook graag verder. Naast een modern machinepark in moderne productiehallen beschikt WILVO over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren. Onze producten vind je onder andere terug in de petrochemische-, reprografische-, en high-tech industrie, machinebouw, etc.

Inmiddels zijn we met ruim 300 collega’s aan het werk op 5 locaties in Bergeijk. Ons personeelsbestand is divers opgebouwd: medewerkers uit België en Nederland, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. We hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan; daartoe werken we samen met Brainport Industries College (BIC) en zijn wij een erkend leerbedrijf zodat we ieder jaar verschillende stagiaires en BBL-ers een plek kunnen geven om de praktijk te leren. We voelen ons maatschappelijk betrokken en geven daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek.

WILVO zoekt teamspelers die ons nóg succesvoller maken.
WILVO wil succesvol blijven. Sterker nog: WILVO wil nog succesvoller worden! Daarom zijn we -altijd- op zoek naar teamspelers op ieder opleidingsniveau. Van VMBO en MBO tot WO. Vanwege onze drive, continue groei en (specifieke) klantvragen hebben we daadwerkelijk altijd vacatures die ingevuld mogen óf eigenlijk moeten worden. We maken hierbij gebruik van ons WIN-WIN-model zoals je hieronder kunt zien. In één oogopslag laten we je zien hoe we samen succesvol zijn!© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top