think. make. organize

Plaatwerk & frames

Door continu te investeren in ons machinepark en technische mogelijkheden, zijn we in staat om de kwaliteit van onze producten altijd te waarborgen. Daarnaast zorgen servicecontracten van onze partners voor een hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en beschikbaarheid van onze productiemiddelen.

Verspaning

Als het gaat om een extreme mate van precisie gericht op fijnmechanische delen dan zijn onze competenties groots en indrukwekkend. Op het gebied van verspaning van proto’s en high-mix / low-volume producten zijn we dan ook actief in veel verschillende branches en marktsegmenten. We maken we alles maakbaar.

Samenstellingen

Een combinatie van plaatwerk, frames, verspaning norm-delen. Waar het ook om gaat, WILVO Group wil make it en zorgt voor een perfecte assemblage en verpakking.

make becomes a win for

Onze oplossingsgerichte drive zie je terug in de samenwerking met CANON. Al meer dan twintig jaar leveren we een zeer divers productgamma. Denk hierbij aan gecoate machinebeplating, waterdichte -geteste- lekbakken, draadframes, lassamenstellingen en producten gemaakt van bijzondere materialen (o.a. MICA, reflectie aluminium en rvs-verenband met een dikte van 0,05mm). Dit alles uitgeleverd volgens een samen opgezet KanBan systeem.


This is a project with a focus on make

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top