think.

Early supplier involvement
Het kennisniveau van onze medewerkers is hoog. We gebruiken deze kennis om klanten te ondersteunen in de proto fase. Dit geldt voor alle verspanende competenties die we in huis hebben. Waarbij onze klanten weten dat we nagenoeg iedere verspanende bewerking kunnen uitvoeren. Wij maken het niet maakbare … maakbaar.Proces engineering
Vanuit een gecombineerd belang brengen we de behoefte van de klant in kaart om uiteindelijk te komen tot het meest optimale productieproces. Beschikbare files en klantspecificaties zijn daarbij leidend en de uitwerking door onze engineers is altijd van het allerhoogste niveau.

Value engineering
Wat ons betreft kan het altijd beter. Ook bekijken we graag hoe een product op de meest kostenefficiënte wijze geproduceerd kan worden. Dit doen we in nauw overleg met klant, waarbij 24/7 productie altijd het uitgangspunt vormt. Samenwerking is voor ons in dit alles de sleutel tot succes. Let Metalnet think, want geen uitdaging is ons te groot.

make.

CNC frezen
We CNC-frezen (tot ca. 600mm x 300mm x 300mm XxYxZ) zowel kleine series als volumeproductie. We beschikken over meerdere 3- en 5-assige CNC-freesmachines, deze zijn vaak gekoppeld aan automatiseringsoplossingen. Dit bepaalt in hoge mate de optimale kwaliteit, doorlooptijd en prijs van het product. We zijn gespecialiseerd in het bewerken van aluminium, roestvast staal en gereedschapsstalen.

CNC draaien
We CNC draaien kleine series en volumeproductie tot een diameter van ca. 300mm. We beschikken over meerdere CNC-draaibanken, voorzien van aangedreven gereedschappen en subspillen. Voor volumeproductie maken we gebruik van zowel stafmagazijnen als materiaalhandelingssystemen.

CNC langdraaien
Wij produceren hoog nauwkeurig microdraaiwerk. Door een slimme inrichting van de machines kunnen we zowel kleine series als volumeproductie combineren. Onze langdraaiers zijn voorzien van subspillen, aangedreven gereedschappen en Y-assen. Hiermee zijn we in staat om ook complexe werkstukken met langdraaien te produceren.

organize.

Meten
We investeren continu in de allernieuwste en meest vooruitstrevende machines en technologieën. Met state-of-the-art meetapparatuur zijn we dan ook in staat om een constante hoge kwaliteit leveren. We zorgen ook voor alle noodzakelijke meetrapporten, materiaalcertificaten en verpakkingen.
Reinigen
We beschikken over een computergestuurde wasmachine die is gekoppeld aan de cleanroom. Deze wordt ingezet om aan alle Grade 2 reinheidseisen te voldoen. Daarnaast kunnen we tot ISO Klasse 6 voldoen aan alle verpakkingseisen die worden gesteld aan de hoog nauwkeurige precisiecomponenten.

Logistiek
Wij hebben continu zicht op alle logistieke processen en zijn daarom altijd in control. Zo weten we altijd in welke fase uw product zich bevindt: op de machine, in de nabehandeling of wellicht is het transport al onderweg naar de gewenste locatie. Deze gegevens kunnen we continu -dus ook ieder moment- delen met klanten.projects with a focus on think, make or organize.


proud sponsor of.

Bloemencorso Valkenswaard

Breed gedragen in de gemeenschap: het jaarlijkse Bloemencorso Valkenswaard. Zo ook binnen buurtschap Crescendo. Ieder jaar wordt er door een enthousiaste groep buurtgenoten een prachtige corsowagen gebouwd voor het bloemencorso. Bouwers van jong tot oud werken samen aan een mooie creatie, compleet met technische, muzikale en theatrale hoogstandjes. Bij Metalnet houden we ook van samen(werken) en daarom dragen we graag bij aan de totstandkoming van een -ieder jaar opnieuw- verbluffende corsowagen.


management.

Carry Thissen - Gossens
Managing Director
John Mollen
Hoofd Bedrijfsbureau
Lars Hermans
Quality & Process Engineer
get in touch
Dragonder 33
5554 GM, Valkenswaard
+31 (0) 40 2075556
verkoop-pc@metalnet.nl
information
KVK 65855752
BTW NL856289498B01
ABN NL94 RABO 0148056350
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top