think.

Bij The HUB doorgronden we de essentie van het concept door samen met de klant de richting, doelen en beslissingen te bepalen. Dit omvat cruciale aspecten zoals marktpositionering, doelgroep segmentatie, differentiatie, productontwikkeling en optimalisaties. Deze samenwerking minimaliseert de kans op latere aanpassingen, wat resulteert in een win-win situatie voor alle betrokkenen.

Product strategy
Samen bepalen wij de richting, doelen en beslissingen met betrekking tot het product, inclusief positionering in de markt, segmentatie van de doelgroep, differentiatie ten opzichte van concurrenten, productontwikkeling, prijsstelling, distributiekanalen en marketingcommunicatie.

Concept development
Het proces van het genereren, verfijnen en evalueren van ideeën om tot innovatieve concepten te komen die voldoen aan de behoeften van de doelgroep. Hierbij worden verschillende aspecten zoals functionaliteit, esthetiek, technologie, gebruiksvriendelijkheid en haalbaarheid in overweging genomen, met als doel het creëren van een uniek en succesvol concept voor een product of systeem.

make.

Tijdens ons proces wordt de klant actief betrokken van schets tot werkend prototype, waardoor continue bijsturing mogelijk is. Intern werken onze designers en engineers nauw samen, zodat het product niet alleen goed oogt maar ook goed maakbaar is. Dit is één van de grote voordelen van The HUB waarmee onze klanten een voorsprong kunnen opbouwen. Als onderdeel van de WILVO Group staan onze engineers en designers ook rechtstreeks in contact met productiebedrijven en de gedetailleerde kennis.

Design
De zoektocht naar de juiste balans tussen esthetiek, functionaliteit en gebruikerservaring, waarbij aspecten zoals vorm, ergonomie, materiaalkeuze, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid, met als doel producten te creëren die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Engineering
Het bedenken, ontwerpen, analyseren, maken en verbeteren van producten in 3D. Het team van The HUB zet de laatste technologische ontwikkelingen binnen productietechnieken en materialenkennis in om voor u de best passende producten te realiseren. Daarin gebruiken we verschillende materialen zoals metaal of kunststof om het juiste (complete) product te ontwikkelen.

In-house prototyping
Wij maken functionele, testbare en vaak schaalbare modellen of representaties van een product of systeem. Met een prototype kun je het concept valideren, de functionaliteit testen, gebruikerservaringen evalueren en eventuele problemen vroegtijdig identificeren en oplossen. Het speelt een cruciale rol bij het iteratieve ontwikkelingsproces om uiteindelijk tot een geoptimaliseerd en succesvol eindproduct te komen.

organize.

Het ontbreken van gestructureerd projectbeheer kan bij klanten leiden tot onduidelijkheden en vertragingen. Bij The HUB overwinnen we dit door gestructureerd projectbeheer, duidelijke communicatie en proactieve coördinatie. Ons doel is een efficiënt partnerschap, waarin projecten soepel verlopen en onnodige complicaties worden vermeden, waardoor klanten meer controle hebben.

Supply chain knowhow
Als onderdeel van WILVO Group hebben wij een sterk netwerk van leveranciers, fabrikanten, distributeurs, retailers en klanten. Samen zorgen wij voor optimale snelheid en kwaliteit. Bovendien is er kennisdeling, waardoor onze engineers exact weten wat er in productie mogelijk is. Zo verminderen wij de kosten en realiseren wij een concurrentievoordeel voor u.

Serial production
The HUB stelt bedrijven in staat om op grote schaal te produceren, kosten te verlagen, consistentie te waarborgen en tegemoet te komen aan de vraag van de markt. The HUB organiseert met de Group het beheer van de voorraad, zorgen voor next-day-delivery, en dat alles aan jouw eisen en wensen voldoet.


think becomes a win for

Een simpele schoonmaakkar werd een unieke werkwagen. The HUB ontwikkelde in samenwerking met Asito een fraaie werkwagen: ergonomisch, representatief en duurzaam. In samenwerking met ‘Lumen Ontwerpersnetwerk’ werd het design vastgelegd. Het werd een multifunctionele werkwagen, ofwel schoonmaakkar, die qua vormgeving naadloos paste in zijn omgeving. Waarmee het schoonmaakproces een echt gezicht kreeg en niet langer als noodzakelijk kwaad gezien werd. Deze werkwagen is niet alleen mooi, maar door de ontwikkelde control unit ook enorm functioneel. De werkwagen kan namelijk onbeheerd op o.a. Schiphol gestationeerd worden, aangezien deze enkel met een RFID-tag is te openen. Een ontwikkeltraject om trots op te zijn.


projects with a focus on think, make or organize.


proud partner of.

The HUB x Quiosk

In een briljante samenwerking met Quiosk, een pionier in retaildesign, stelde The HUB een nieuwe standaard door een herontwerp uit te voeren dat zowel kostenefficiënt als esthetisch verfijnd was. Door een juiste focus op maakbaarheid, een kostenefficiënte productie en de kennis in de supply chain ontdekte The HUB kritieke punten voor verbetering.

Vastberaden om de kostprijs met meer dan 20% te verlagen zonder het unieke ontwerp te compromitteren, implementeerde het team innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën. Het resultaat? Een herontwerp dat niet alleen de kosten verlaagde, maar ook de efficiëntie en duurzaamheid verbeterde, terwijl het de merkidentiteit van Quiosk behield. Dit succes betekende niet alleen aanzienlijke financiële besparingen, maar ook ruimte voor investeringen in innovatie en groei. Het project diende als een inspirerend voorbeeld van samenwerking en creatieve probleemoplossing in de branche, en legde een nieuwe norm voor succes in retaildesign.

With The HUB you win!

 


management.

Martijn Engwerda
Operations Director
Menno Bos
Commercial Director
Marc Nanninga
Financial Director

information
KVK 32094472
BTW NL 811 686 863 B01
ABN NL59ABNA0107706067
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top