think. make. organize.

Proces engineering

Binnen WILVO Group voeren we maar al te graag de regie. Daarom volstaat het voor jou om bij ons een 3D-file aan te leveren als vertrekpunt voor onze werkvoorbereiding. De uitwerking door onze engineers is van het allerhoogste niveau.

Value engineering

Wat ons betreft kan het altijd beter. Ook bekijken we graag hoe een product op de meest kostenefficiënte wijze geproduceerd kan worden. Let WILVO Group think, want geen uitdaging is ons te groot.

Early supplier involvement

We voeren de regie over de complete supply chain. Dit betekent ook dat we experts binnen ‘de chain’ in een vroeg stadium betrekken om te komen tot een optimaal project(verloop) en resultaat. Het kennisniveau binnen WILVO Group én de Brainport Regio is uniek: de optelsom voor gegarandeerd succes.


think becomes a win for

 

Voor ASML produceren, onderhouden en cleanen we al tientallen jaren transport tooling. Dit ‘traject’ wordt door ons al ingezet in de engineersfase. Samen met ASML en haar partners draagt WILVO bij aan een optimaal ontwerp, waarin functionaliteit, duurzaamheid en kosten het vertrekpunt vormen.


This is a project with a focus on think.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top