think.

Early supplier involvement
Het kennisniveau van onze medewerkers is hoog. We gebruiken deze kennis om klanten te ondersteunen in de proto fase. Dit geldt voor alle verspanende competenties die we in huis hebben. Waarbij onze klanten weten dat we nagenoeg iedere verspanende bewerking kunnen uitvoeren. Wij maken het niet maakbare … maakbaar.

Proces engineering
Vanuit een gecombineerd belang brengen we de behoefte van de klant in kaart om uiteindelijk te komen tot het meest optimale productieproces. Beschikbare files en klantspecificaties zijn daarbij leidend en de uitwerking door onze engineers is altijd van het allerhoogste niveau.

Value engineering
Wat ons betreft kan het altijd beter. Ook bekijken we graag hoe een product op de meest kostenefficiënte wijze geproduceerd kan worden. Dit doen we in nauw overleg met klant. Samenwerking is voor ons in dit alles altijd de sleutel tot succes. Let Van Den Broek think, want geen uitdaging is ons te groot.

make.

Draaien en frezen
We beschikken over extreem geavanceerde draai- en freesmachines met bijbehorende automatisering. Een aantal van de machines kunnen 5-assig simultaan en high speed milling frezen. Zo kunnen we zeer complexe producten met hoge snelheid bewerken. Dit tot een nauwkeurigheid van 3µm en een hardheid van 65Hrc.

Draad- en zinkvonken
Bij draadvonken worden er continu elektrische pulsen door een messing draad gestuurd. De draad dient als elektrode en maakt onder water contact met het werkstuk waardoor kortsluiting ontstaat. Hierdoor smelt plaatselijk het materiaal en ontstaan er zéér fijne metaalspaantjes. Bij het zinkvonken bestaat de elektrode uit een 3D tegenpool gemaakt uit zuiver grafiet of koper. Elektrisch geladen en ondergedompeld in diëlektricum maakt de elektrode contact met het werkstuk. Op deze manier verbrandt het aanwezige materiaal en ‘zinkt’ hierdoor steeds verder in het werkstuk.

Vlak-, rond- en profielslijpen
Indien functioneel noodzakelijk zijn we in staat om de meest complexe materialen te bewerken. We garanderen vorm en plaat-toleranties tot maar liefst 1µm.

organize.

Productieomgeving
Onze productiefaciliteit is volledig geklimatiseerd. Zo zijn we er zeker van dat we produceren in perfecte klimatologische omstandigheden. Onze productie- en handlingsprocedures zijn volledig ingericht op Grade 1 en 2. We leveren producten altijd aan volgens de hoogst mogelijke standaard.

Complexiteit
Om hoog nauwkeurige onderdelen geborgd te kunnen produceren zijn er vaak een flink aantal bewerkings- en controlestappen nodig. Meer dan 10 productiestappen in het maakproces zijn bij ons dan ook eerder regel dan uitzondering

Kwaliteit
We zijn in staat om klanten altijd te voorzien van de gewenste informatie in iedere fase van het productieproces. Denk hierbij aan de First Article Inspection (FAI), Critical to Quality (CTQ) of een vrijgave middels het Production Part Approval Process (PPAP).projects with a focus on think, make or organize.


proud sponsor of.

Rommegatse Kiepke

Al 40 jaar maakt Van Den Broek tijdens carnaval de Rommegatse Kiepkes en daar zijn wij erg trots op.


management.

Henk Tils
Managing Director
Chris van Gool
Manager Sales & Operations
Rob van Herk
Manager Production
information
KVK 17160094
BTW NL812772441B01
ABN NL75ABNA0438443187
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top