think.

Door te denken in oplossingen en niet in problemen, zorgen wij ervoor dat we de best in class zijn. Onze vakmensen denken met u mee en zijn verantwoordelijk van basis materiaal tot eindproduct. Met onze lean gedachte en de modernste Cam en Meettechnieken worden uw producten op een zo efficiënt mogelijke manier geproduceerd.

make.

Wij maken in de high mix low volume uw producten op de meest efficiënte machines. Continu verbeteren en innoveren zit in ons DNA.

organize.

Omdat we ons bedrijf lean hebben ingericht wordt uw product op de meest efficiënte manier zonder verspillingen geproduceerd. We zetten in op scholing en opleidingen van onze medewerkers. Hierdoor blijven wij up to date in de markt, waardoor wij onze klant kunnen blijven ontzorgen.projects with a focus on think, make or organize.

Sub-samenstelling

Binnen v.d. Elsen excelleren we ook in kleine tot middelgrote modules en samenstellingen van sub- en eindmodules. Het gaat dan om technisch hoogwaardige producten.

We nemen het volledige proces op ons: van ontwerpfase (zie foto) tot compleet product. Dit doen we op basis van een handleiding die we krijgen van de klant óf die door ons zelf is uitgewerkt. Op basis van de handleiding worden de componenten samengebracht tot een module. We noemen dit ook wel een sub-samenstelling. De onderdelen van deze sub-samenstelling worden dan deels in-house geproduceerd en deels toegeleverd of ingekocht.

Na de assemblage worden de onderdelen, systemen en modules cleanroom verpakt. De reiniging en montage voeren we uit in onze eigen cleanroom ISO-klasse 5.


proud sponsor of.

v.d. Elsen x Fantic

Met trots sponsoren wij het Fantic Factory Racing MXGP Motorcross team.
Het team, geleid door Louis Vosters heeft hard gewerkt om zijn plek te veroveren in de top.

Het team bestaat uit gepassioneerde en resultaat gedreven rijders en professionals, die tijdens elke Grand Prix het allerbeste uit zichzelf en de motoren willen halen.

v.d. Elsen sponsort het team door middel van op maat gemaakte motoronderdelen, die bijdragen aan het verlagen van het gewicht en verhogen van de performance. In nauwe samenwerking met het onderhoudsteam, ontwerpen wij de verbeterde onderdelen, soms op maat van elke rijder.

Samen verleggen we grenzen, op zoek naar nog meer performance.


management.

John van der Sanden
Managing Director

contacts.

Romy Kox
HR-Finance & Directie assistent
Lonneke Kox
HR-Finance & Directie assistent
Luuk van de Laar
Productleider - Detailplanning
Richard Koolen
Teamleider Kwaliteit
Joep Luijten
Teamleider Draaien
Dave Das
Teamleider Logistiek
Stefan Willems
Teamleider Werkvoorbereiding - Capaciteitsplanning
Niels van Gompel
Teamleider Frezen
Hans Martens
Calculator - NPI WILVO

information
KVK 17053530
BTW NL8129.82.927.B01
ABN NL69RABO0106398113
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top