think.

Door te denken in oplossingen en niet in problemen, zorgen wij ervoor dat we de best in class zijn. Onze vakmensen denken met u mee en zijn verantwoordelijk van basis materiaal tot eindproduct. Met onze lean gedachte en de modernste Cam en Meettechnieken worden uw producten op een zo efficiënt mogelijke manier geproduceerd.

make.

Wij maken in de high mix low volume uw producten op de meest efficiënte machines. Continu verbeteren en innoveren zit in ons DNA.

organize.

Omdat we ons bedrijf lean hebben ingericht wordt uw product op de meest efficiënte manier zonder verspillingen geproduceerd. We zetten in op scholing en opleidingen van onze medewerkers. Hierdoor blijven wij up to date in de markt, waardoor wij onze klant kunnen blijven ontzorgen.


think becomes a win for

Voor een van onze klanten uit de Food industrie hebben wij het gehele logistieke traject overgenomen en zijn wij voorraad houdend voor onderdelen en complexere mechanische samenstellingen met toleranties kleiner dan 0.01 mm. We leveren binnen vier weken deze delen in Kit’s uit. Dit alles op behoefte van de klantvraag. Hier zitten delen bij met meerdere uitbestedingen erop met een doorlooptijd van 24 weken. We think, make, organize.


projects with a focus on think, make or organize.


proud sponsor of.

v.d. Elsen x monster energy Yamaha Factory

Met trots sponsoren wij het Moster Energy Yamaha Factory MXGP Motorcross team.
Het team, geleid door Louis Vosters heeft hard gewerkt om zijn plek te veroveren in de top.

Het team bestaat uit gepassioneerde en resultaat gedreven rijders en professionals, die tijdens elke Grand Prix het allerbeste uit zichzelf en de motoren willen halen.

v.d. Elsen sponsort het team door middel van op maat gemaakte motoronderdelen, die bijdragen aan het verlagen van het gewicht en verhogen van de performance. In nauwe samenwerking met het onderhoudsteam, ontwerpen wij de verbeterde onderdelen, soms op maat van elke rijder.

Samen verleggen we grenzen, op zoek naar nog meer performance.


management.

Niels van Gompel
Manager Production & Logistics
Richard Koolen
Manager Quality
Romy Kox
Manager Finance/HR & Management Assistant
Stefan Willems
Manager Business Office

contacts.

Luuk van de Laar
Planning
Joep Luijten
Team Leader
Lonneke Kox
Finance & HR
Dave Das
Office Assistant
John van der Sanden
Managing Director

information
KVK 17053530
BTW NL8129.82.927.B01
ABN NL69RABO0106398113
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top