vacatures.


meer vacatures binnen WILVO Group.

(Junior) Production Engineer
Mechatronica montagemedewerker
Plaatbewerker | walsen en puntlassen
Plaatbewerker | starter lasser
ITEQ Academy | High-tech plaatbewerking
Manufacturing Engineer / Werkvoorbereider
Lasser / Constructiebankwerker
CNC Zetter / Kantbank Operator
Teamleider Avondproductie
(Leerling) Profielslijper
Technisch Afstudeerstagiair(e)
Medewerker Leerwerktraject
Quality & Proces Engineer
BBL Leerling Draaier (opleiding voorzien via een technisch bedrijfsopleider)

werken bij GFM

Bij GFM draaien we een grote diversiteit aan materialen. Het kan hierbij gaan om aluminium, messing, staal, RVS, titanium en gereedschapsstaal. Daarnaast kunnen wij met ons extreem geavanceerde machinepark -dat 24/7 -volledig zelfstandig en dus onbemand- kan draaien- ook verschillende soorten kunststof en andere materialen bewerken. De zelfstandigheid van onze machines is mooi, máár in de kern gaat het bij ons nagenoeg altijd over samenwerken. Met de nadruk op samen. Want door samenwerking en het luisteren naar elkaar creëren we rust in de productie. Die rust zorgt vervolgens voor een optimaal resultaat en tevredenheid bij iedereen.

Eén ding staat vast: onze mensen maken GFM. Met veel energie en plezier werken zij voor onze klanten. Om dit werkplezier nog eens extra kracht bij te zetten, hebben we een werkomgeving gecreëerd, die hier perfect op aansluit. Het is een plek die groei stimuleert. Als bedrijf en op persoonlijk vlak. Binnen GFM gaan we altijd uit van onze eigen -unieke- kracht; hightech machines en het ‘craftmanship’ van onze mensen. Het één kan niet zonder het ander. Dit combineren we met een vooruitstrevend, maar tegelijk gemoedelijk Kempisch karakter. Waarbij de focus altijd ligt op groei, samenwerking en resultaat.

GFM zoekt teamspelers die ons nóg succesvoller maken.
GFM wil succesvol blijven. Sterker nog: GFM wil nog succesvoller worden! Daarom zijn we -altijd- op zoek naar teamspelers op ieder opleidingsniveau. Van VMBO en MBO tot WO. Vanwege onze drive, continue groei en (specifieke) klantvragen hebben we daadwerkelijk altijd vacatures die ingevuld mogen óf eigenlijk moeten worden. We maken hierbij gebruik van ons WIN-WIN-model zoals je hieronder kunt zien.

GFM is onderdeel van WILVO Group. Dat betekent voor jou nog meer kansen en mogelijkheden om een job te vinden die volledig bij jou past. Klik hier voor een overzicht van alle vacatures binnen de bedrijven van WILVO Group.© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top