vacatures.

BBL Leerling Draaier (opleiding voorzien via een technisch bedrijfsopleider)
open sollicitatie

meer vacatures binnen WILVO Group.

Plaatbewerker | walsen en puntlassen
Mechatronica montagemedewerker
ITEQ Academy | High-tech plaatbewerking
Servicemedewerker ASML-Containers
Manufacturing Engineer / Werkvoorbereider
Plaatbewerker | starter lasser
Lasser / Constructiebankwerker
CNC Zetter / Kantbank Operator
Teamleider Avondproductie
(Leerling) Profielslijper
Technisch Afstudeerstagiair(e)
Medewerker Leerwerktraject
Werkvoorbereider / Inkoper

werken bij Metalnet

Metalnet is altijd op zoek naar nieuwe talent. Ons team van precisiemakers werkt voor interessante klanten met de nieuwste technieken aan de mooiste producten. Bij ons vind je een prettige werkomgeving, waar we alle ruimte bieden om verder te ontwikkelen met volop opleidings-en doorgroeimogelijkheden.

Metalnet zoekt teamspelers die ons nóg succesvoller maken.

Metalnet wil succesvol blijven. Sterker nog: Metalnet wil nog succesvoller worden! Daarom zijn we -altijd- op zoek naar teamspelers op ieder opleidingsniveau. Van VMBO en MBO tot WO. Vanwege onze drive, continue groei en (specifieke) klantvragen hebben we daadwerkelijk altijd vacatures die ingevuld mogen óf eigenlijk moeten worden. We maken hierbij gebruik van ons WIN-WIN-model zoals je hieronder kunt zien.

Metalnet is onderdeel van WILVO Group. Dat betekent voor jou nog meer kansen en mogelijkheden om een job te vinden die volledig bij jou past. Klik hier voor een overzicht van alle vacatures binnen de bedrijven van WILVO Group.


in gesprek met onze winnaars

WINnaars Jaargang 4. NR.13. / Patrick
Februari 2024

Patrick is 5-assig Frezer en programmeur en werkzaam bij Metalnet sinds mei 2014. Hij heeft het Valkenswaardse bedrijf als toeleverancier van verspanende bewerkingen in de vorm van hoog nauwkeurige precisiecomponenten en kostenefficiënte fijnmechanische onderdelen, sinds die tijd eigenlijk alleen maar zien groeien én steeds beter zien worden …


© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top