vacatures.


meer vacatures binnen WILVO Group.

Plaatbewerker | walsen en puntlassen
Mechatronica montagemedewerker
ITEQ Academy | High-tech plaatbewerking
Servicemedewerker ASML-Containers
Manufacturing Engineer / Werkvoorbereider
Plaatbewerker | starter lasser
Lasser / Constructiebankwerker
CNC Zetter / Kantbank Operator
Teamleider Avondproductie
Technisch Afstudeerstagiair(e)
Medewerker Leerwerktraject
Werkvoorbereider / Inkoper
BBL Leerling Draaier (opleiding voorzien via een technisch bedrijfsopleider)

werken bij Van Den Broek

We beschikken over extreem geavanceerde draai- en freesmachines met bijbehorende automatisering. Een aantal van de machines kunnen 5-assig simultaan en high speed milling frezen. Zo kunnen we zeer complexe producten met hoge snelheid bewerken. Dit tot een nauwkeurigheid van 0.003µ en een hardheid van 65Hrc. Het is de combinatie van state of the art machines en het signature craftmanship van onze mensen dat zorgt voor succes. Zo leveren we continu producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de wens van de klant. De hoogst denkbare kwaliteit is bij Van Den Broek simpelweg de standaard.

Het kennisniveau van onze medewerkers is hoog. We gebruiken deze kennis om klanten te ondersteunen in de proto fase. Dit geldt voor alle verspanende competenties die we in huis hebben. Waarbij onze klanten weten dat we nagenoeg iedere verspanende bewerking kunnen uitvoeren. Wij maken het niet maakbare … maakbaar. Een ambitieuze belofte die we alleen waar kunnen maken door continu te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Bij Van Den Broek beseffen we maar al te goed dat het kennisniveau van onze medewerkers in combinatie met hun signature craftmanship allesbepalend is voor het uiteindelijke succes van onze klanten.

Van Den Broek zoekt teamspelers die ons nóg succesvoller maken.
Van Den Broek wil succesvol blijven. Sterker nog: Van Den Broek wil nog succesvoller worden! Daarom zijn we -altijd- op zoek naar teamspelers op ieder opleidingsniveau. Van VMBO en MBO tot WO. Vanwege onze drive, continue groei en (specifieke) klantvragen hebben we daadwerkelijk altijd vacatures die ingevuld mogen óf eigenlijk moeten worden. We maken hierbij gebruik van ons WIN-WIN-model zoals je hieronder kunt zien. In één oogopslag laten we je zien hoe we samen succesvol zijn

Van Den Broek is onderdeel van WILVO Group. Dat betekent voor jou nog meer kansen en mogelijkheden om een job te vinden die volledig bij jou past. Klik hier voor een overzicht van alle vacatures binnen de bedrijven van WILVO Group.


© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top