vacatures.


meer vacatures binnen WILVO Group.

(Junior) Production Engineer
Mechatronica montagemedewerker
Plaatbewerker | walsen en puntlassen
Plaatbewerker | starter lasser
ITEQ Academy | High-tech plaatbewerking
(Leerling) Profielslijper
Werkvoorbereider / Inkoper
Quality & Proces Engineer
BBL Leerling Draaier (opleiding voorzien via een technisch bedrijfsopleider)

werken bij WILVO

WILVO heeft zich sinds de oprichting in 1970 continu ontwikkeld. Begonnen als specialist in het bewerken van dun plaatstaal en licht constructiewerk zijn wij uitgegroeid tot een sterke toeleveringspartner voor veel klanten in binnen- en buitenland. Het leveren van een diversiteit aan metalen producten in grote en kleine series vormt nog steeds de basis, maar wij kijken ook graag verder. Naast een modern machinepark in moderne productiehallen beschikt WILVO over een grote mate van vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat wij in staat zijn om zowel eenvoudige als complexe projecten in een korte tijd te realiseren. Onze producten vind je onder andere terug in de petrochemische-, reprografische-, en high-tech industrie, machinebouw, etc.

Inmiddels zijn we met ruim 300 collega’s aan het werk op 5 locaties in Bergeijk. Ons personeelsbestand is divers opgebouwd: medewerkers uit België en Nederland, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen. We hebben ontwikkeling hoog in het vaandel staan; daartoe werken we samen met Brainport Industries College (BIC) en zijn wij een erkend leerbedrijf zodat we ieder jaar verschillende stagiaires en BBL-ers een plek kunnen geven om de praktijk te leren. We voelen ons maatschappelijk betrokken en geven daarom ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek.

WILVO zoekt teamspelers die ons nóg succesvoller maken.
WILVO wil succesvol blijven. Sterker nog: WILVO wil nog succesvoller worden! Daarom zijn we -altijd- op zoek naar teamspelers op ieder opleidingsniveau. Van VMBO en MBO tot WO. Vanwege onze drive, continue groei en (specifieke) klantvragen hebben we daadwerkelijk altijd vacatures die ingevuld mogen óf eigenlijk moeten worden. We maken hierbij gebruik van ons WIN-WIN-model zoals je hieronder kunt zien. In één oogopslag laten we je zien hoe we samen succesvol zijn!

WILVO is onderdeel van WILVO Group. Dat betekent voor jou nog meer kansen en mogelijkheden om een job te vinden die volledig bij jou past. Klik hier voor een overzicht van alle vacatures binnen de bedrijven van WILVO Group.


Explainer Material planning
© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top