think.

Proces engineering
Binnen WILVO voeren we maar al te graag de regie. Daarom volstaat het voor jou om bij ons een 3D-file aan te leveren als vertrekpunt voor onze werkvoorbereiding. De uitwerking door onze engineers is van het allerhoogste niveau.Value engineering
Wat ons betreft kan het altijd beter. Ook bekijken we graag hoe een product op de meest kostenefficiënte wijze geproduceerd kan worden. Let WILVO think, want geen uitdaging is ons te groot.Early supplier involvement
We voeren de regie over de complete supply chain. Dit betekent ook dat we experts binnen ‘de chain’ in een vroeg stadium betrekken om te komen tot een optimaal project(verloop) en resultaat. Het kennisniveau binnen WILVO én de Brainport Regio is uniek: de optelsom voor gegarandeerd succes.

make.

Plaatwerk & frames
Door continu te investeren in ons machinepark en technische mogelijkheden, zijn we in staat om de kwaliteit van onze producten altijd te waarborgen. Daarnaast zorgen servicecontracten van onze partners voor een hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en beschikbaarheid van onze productiemiddelen.

Verspaning
We zijn in veel verschillende branches en marktsegmenten actief met een grote diversiteit aan producten en projecten. We weten dan ook exact welke benaderingswijze er in begeleiding nodig is voor een specifiek project; of het nu gaat om een vrijblijvende offerte, productietechnisch ontwerp of om de maakbaarheid van een product.

Samenstellingen
Een combinatie van plaatwerk, frames, verspaning norm-delen. Waar het ook om gaat, WILVO wil make it en zorgt voor een perfecte assemblage en verpakking.

organize.

Ketenregie
We voeren de regie over de complete supply chain of nemen deze over. Hierin is geen uitdaging ons te groot, gecompliceerd of internationaal. Wij nemen altijd de verantwoordelijkheid.
On time in full
Zoveel klanten, zoveel wensen. Juist hierin vinden wij de uitdaging. Of het nu gaat om next-day-delivery, het beheren van voorraad, meer flexibiliteit en/of geen hoge indekkingen; WILVO will organize.QLTC-team
Binnen WILVO staat er een team voor je klaar waarin alle belangrijke disciplines binnen de supply chain zijn vertegenwoordigd: Quality, Technics, Logistics & Costs.projects with a focus on think, make or organize.


proud sponsor of.

WILVO Group verbindt zich aan TWC De Kempen.

Met ingang van 1 januari 2024 heeft WILVO Group zich als hoofdsponsor verbonden aan TWC De Kempen. De wielervereniging, opgericht in 1947 en daarmee een van de oudste wielerverenigingen van Nederland, gaat per direct verder als WILVO Group | TWC De Kempen.

Club in beweging
TWC De Kempen kan met recht betiteld worden als een club die volop in beweging is. Daar waar veel andere regionale wielerclubs het lastig hebben, gaat het TWC De Kempen voor de wind. Zo wist de club tijdens de ploegenpresentatie in februari van dit jaar niet alleen WILVO Group als nieuwe hoofsponsor te presenteren, maar ook een groot aantal andere nieuwe sponsors. Daarnaast is het ploegbudget is verviervoudigd, de technische staf uitgebreid en er staan twee spiksplinternieuwe ‘ploegwagens’ klaar. Voor de renners zijn er nieuwe kleren, sporttassen en fietshelmen. Immers gaat het in het wielrennen -meer dan ooit- ook om de uitstraling.

32 eliterenners
De ploeg bestaat uit maar liefst 32 eliterenners en beloften, waarmee wordt deelgenomen aan onder meer de Topcompetitie, de U23 Road Series, de regionale criteriums en een aantal etappekoersen.

Een mooie match
Dat WILVO Group zich voor een periode van 4 jaar verbindt als hoofsponsor is niet zonder reden: sportiviteit, gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke waarden voor het werkgeversmerk ‘WILVO Group’. Daarnaast delen TWC De Kempen en WILVO Group dezelfde visie als het gaat om ‘kansen voor jong talent’. Want wanneer je jongeren de kans geeft om te groeien naar een hoger niveau, wordt iedereen daar uiteindelijk beter van. WILVO Group als bedrijf én TWC De Kempen als sportteam.

Bronvermelding: ed.nl/sport


management.

Pier Dolmans
Managing Director
Rolf de Laat
Operations Manager
Bart van Hoof
Purchase Manager
Giel Müller
Manager Engineering
John Vosters
Sales Manager
Davy Schiricke
QHSE Manager
Harm Theuws
Supply Chain Manager
Brent Willems
Manager Business Unit Service
Lieke Sengers
HR Manager
get in touch
Melkweg 1
5571 SM, Bergeijk
+31 (0) 497 783333
info@wilvo.nl
information
KVK 17096204
BTW NL8054.20.393.B01
ABN NL94 ABNA 0439 4211 87
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top