think.

Proces engineering
Binnen WILVO voeren we maar al te graag de regie. Daarom volstaat het voor jou om bij ons een 3D-file aan te leveren als vertrekpunt voor onze werkvoorbereiding. De uitwerking door onze engineers is van het allerhoogste niveau.Value engineering
Wat ons betreft kan het altijd beter. Ook bekijken we graag hoe een product op de meest kostenefficiënte wijze geproduceerd kan worden. Let WILVO think, want geen uitdaging is ons te groot.Early supplier involvement
We voeren de regie over de complete supply chain. Dit betekent ook dat we experts binnen ‘de chain’ in een vroeg stadium betrekken om te komen tot een optimaal project(verloop) en resultaat. Het kennisniveau binnen WILVO én de Brainport Regio is uniek: de optelsom voor gegarandeerd succes.

make.

Plaatwerk & frames
Door continu te investeren in ons machinepark en technische mogelijkheden, zijn we in staat om de kwaliteit van onze producten altijd te waarborgen. Daarnaast zorgen servicecontracten van onze partners voor een hoge betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en beschikbaarheid van onze productiemiddelen.

Verspaning
We zijn in veel verschillende branches en marktsegmenten actief met een grote diversiteit aan producten en projecten. We weten dan ook exact welke benaderingswijze er in begeleiding nodig is voor een specifiek project; of het nu gaat om een vrijblijvende offerte, productietechnisch ontwerp of om de maakbaarheid van een product.

Samenstellingen
Een combinatie van plaatwerk, frames, verspaning norm-delen. Waar het ook om gaat, WILVO wil make it en zorgt voor een perfecte assemblage en verpakking.

organize.

Ketenregie
We voeren de regie over de complete supply chain of nemen deze over. Hierin is geen uitdaging ons te groot, gecompliceerd of internationaal. Wij nemen altijd de verantwoordelijkheid.
On time in full
Zoveel klanten, zoveel wensen. Juist hierin vinden wij de uitdaging. Of het nu gaat om next-day-delivery, het beheren van voorraad, meer flexibiliteit en/of geen hoge indekkingen; WILVO will organize.QLTC-team
Binnen WILVO staat er een team voor je klaar waarin alle belangrijke disciplines binnen de supply chain zijn vertegenwoordigd: Quality, Technics, Logistics & Costs.projects with a focus on think, make or organize.


proud sponsor of.

WILVO x monster energy Yamaha Factory

Ambitie brengt ons verder. Ons werk is topsport, dag in dag uit. Nationaal en internationaal drukken we onze stempel en laten we zien dat we er zijn. We spelen daarbij op het allerhoogste niveau. Niet geheel toevallig zijn we trotse hoofdsponsor van het Monster Energy Yamaha Factory MXGP-team, met Glenn Coldenhoff in de gelederen.

Net als WILVO staat het Yamaha Factory MXGP-team team symbool voor ambitie en de drive om altijd de beste te zijn. Maar, er zijn meer gelijkenissen. Net als bij ons gaat het bij het MXGP-team om echt Nederlands DNA, zijn ook zij continu bezig met verbeteren, op zoek naar een optimale afstemming tussen mens en machine, is teamwork essentieel en streven ook zij naar absolute dominantie op een wereldpodium. Meer over het Yamaha Factory MXGP-team op: www.mxgpyamaha.com


management.

Pier Dolmans
Managing Director
Rolf de Laat
Operations Manager
Bart van Hoof
Purchase Manager
Giel Müller
Manager Engineering
John Vosters
Sales Manager
Davy Schiricke
QHSE Manager
Harm Theuws
Supply Chain Manager
Brent Willems
Manager Business Unit Service
Lieke Sengers
HR Manager
information
KVK 17096204
BTW NL8054.20.393.B01
ABN NL94 ABNA 0439 4211 87
like. share. comment.

© 2024 Wilvo Group | Privacy Statement
back to top